Toastmaster

Erfaren toastmaster fra Bergen til deres bryllup

Ønsker dere en toastmaster med lang erfaring, stødig ledelse og en selskapelig humor?
Toastmaster Kenneth Smørdal, fra Bergen, sørger for at deres arrangement blir ledet på en profesjonell og underholdende måte.

Profesjonell toastmaster

Kenneth er en profesjonell toastmaster som startet å underholde i bryllup i 1995. Siden den gang har han hatt gleden av å lede flere hundre bryllup innenlands og utenlands.

Toastmaster i Bergen - Kenneth Smørdal
Toastmaster Kenneth Smørdal

Hemmeligheten til suksess er entusiasme

Med entusiasme, godt humør, lun humor og trygg tilstedeværelse føler alle seg velkommen når Kenneth leder arrangementet. Den glade toastmasteren tar seg av vertskapsrollen og sørger for at brudeparet føler seg som gjest i sitt eget selskap.

Gode forberedelser er halve jobben

Det blir gjennomført minimum to møter i forkant av bryllupet.
Det første møtet blir gjennomført så tidlig som mulig etter bestillingen, og agendaen er omfattende.
På dette møtet blir toastmaster Kenneth bedre kjent med brudeparet, avklarer forventningene til festen, og diskuterer alle detaljer som vedrører bryllupet.

Det siste møtet blir som regel gjennomført den samme uken som bryllupet skal gjennomføres. På dette møtet blir de siste detaljene avklart og kjøreplanen blir gjennomgått. Kenneth sørger for at hovmester eller kjøkkensjef får oversendt en detaljert kjøreplan i god tid før arrangementet.

Toastmaster Kenneth er tilgjengelig for brudeparet i hele planleggingsfasen. Gjestene kan også henvende seg til han for å diskutere taler og andre forhold rundt arrangementet. Denne kommunikasjonen foregår vanligvis på e-post.

Levende musikk til bryllupsfesten

Når middagen er ferdig er det klart for fest og moro. Levende musikk skaper en helt egen stemning og inkluderer alle gjestene – uansett alder. Når Kenneth spiller til dans byr han på en hittparade med musikk fra de siste tiårene.
Les mer her: Levende musikk

Bryllupsreferanser

Toastmaster Kenneth Smørdal er et trygt valg for dere som ønsker å arrangere et godt planlagt, artig og minneverdig bryllup.
Les mer: Referanser

Pris og ledig dato?

Send forespørsel