Fordelene ved å velge en profesjonell toastmaster til bryllupet

Fordelene ved å velge en profesjonell toastmaster til bryllupet

Som profesjonell bryllupsplanlegger og toastmaster med erfaring fra flere hundre bryllup, både nasjonalt og internasjonalt, vet jeg hvor stor innvirkning jeg kan ha på en av livets viktigste dager. Min visjon er at brudeparet skal føle seg som gjester i eget bryllup. Ansvaret er overlevert til meg og betjeningen, og vi skal sørge for at dagen blir en suksess. Bryllupet skal oppleves som stilfullt, familiært, hjertevarmt og morsomt. Bordsetningen skal være effektiv, uten dødpunkter, og uten å føles masete og stressende.

Her er noen av de viktigste punktene som jeg fokuserer på når jeg skal gjennomføre et bryllup:

1. God planlegging:

Halve jobben er god forberedelse. Derfor arrangerer jeg et møte med brudeparet så snart de booker meg, slik at vi kan bli bedre kjent, avklare forventninger, og diskutere alle detaljer som omhandler bryllupet. Det siste møtet blir gjennomført noen dager før bryllupet. Da blir kjøreplanen gjennomgått og delt med de som står for serveringen.

2. Profesjonell koordinering:

Som toastmaster fungerer jeg som bryllupets dirigent, sørger for at alt går som planlagt og holder tidsplanen på sporet, fra taler til underholdning.

3. Erfaring med variert publikum:

Da jeg som, profesjonell toastmaster, ikke kjenner gjestene på forhånd, er det essensielt at jeg er en god menneskekjenner, mesterer smalltalkens kunst, og kan få alle til å føle seg velkomne. Jeg har erfaring med å engasjere og underholde gjester fra ulike kulturer og bakgrunner, noe som sikrer at alle føler seg inkludert.

4. Skreddersydde bryllup:

Hvert bryllup er unikt, og jeg legger stor vekt på å tilpasse min rolle for å reflektere brudeparets personlighet og ønsker.

5. Talekunst: 

Med min bakgrunn kan jeg gi råd om innhold, oppbygging og fremføring av taler, og trår noen ganger til som taler, om nødvendig.

6. Stressreduksjon: 

Ved å håndtere programmet, får brudeparet og alle inviterte muligheten til å slappe av og nyte dagen uten å bekymre seg for logistikken.

7. Konflikthåndtering og uforutsette situasjoner: 

Med mange leverandører og gjester kan uforutsette situasjoner oppstå. Jeg har erfaringen, ferdighetene og kontaktnettet som kreves for å håndtere slike situasjoner diskret og effektivt.

8. Fokus på detaljer: 

Jeg har ikke bare oversikt over hovedpunktene, men jeg er også oppmerksom på detaljene, noe som sikrer at selv de minste elementene blir ivaretatt .

9. Et varig inntrykk:

Mitt mål er å skape minneverdige øyeblikk for brudeparet og deres gjester, slik at dagen huskes som noe helt spesielt.

Bryllupsplanlegger og toastmaster Kenneth Smørdal

Denne bloggen er skrevet av Kenneth Smørdal som er profesjonelle bryllupsplanlegger og toastmaster.
Les mer